8 iunie 2021: Ziua prietenilor buni

Zâmbește și vei avea prieteni, încruntă-te și vei avea riduri! 😊

O relație de prietenie este legată de sentimente pure de iubire necondiționată, sentimente puternice și legături speciale între două sau mai multe persoane.

Cine poate trăi fără prieteni?! Prietenii buni sunt precum stelele: nu-i vezi întotdeauna dar știi că sunt acolo. Ce poate fi mai frumos decât să ai prieteni adevărați cu care să împărtășești totul: și bune și rele. Să știi să fii un prieten bun poate însemna enorm pentru cineva.

Ce-ți poți dori mai mult decât să ai pe cineva cu care poți vorbi la fel cum vorbești cu tine însuți?!

Prietenia adevărată este considerată un dar al vieții și ea poate fi sărbătorită în fiecare zi. Poți face o surpriză plăcută celui mai bun prieten și-ți poți exprima recunoștința trimițându-i unul dintre cele mai frumoase gânduri despre prietenie. Cu toții ne dorim să găsim acel prieten care să fie lângă noi când avem nevoie, acel prieten cu care să putem împărtăși atât lucrurile bune care ni se întâmplă, bucuriile, cât și lucrurile mai puțin plăcute sau necazurile.

Prieteniile pot să fie de scurtă durată, de lungă durată, superficiale sau de profunzime. Putem să cunoaștem o persoană încă de când eram mici și să împărtășim cu acesta doar impresii generale sau putem să întâlnim pe cineva de puțin timp și să ajungem să împărtășim cu acesta lucruri profunde din viața noastră. Calitatea prieteniilor din viața noastră cât și durata acestora depinde în egală măsură atât de cel cu care suntem în relație de prietenie cât și de noi înșine.

#goodfriends #bestfriendsforever #happyfriends #friendswillbefriends #friendship