Slider

ACNEMINUM este o gamă completă de produse dedicată tenului cu imperfecțiuni (exces de sebum, pori dilatați, puncte negre, puncte albe).

Acneminum acționează din interior cu ajutorul suplimentului alimentar Acneminum 30 comprimate și din exterior cu produsele dermatocosmetice Specialist Anti-Imperfecțiuni reglând excesul de sebum, ajutând la eliminarea impurităților tenului și la menținerea sănătății pielii.

Gama de produse dermatocosmetice Acneminum Specialist Anti-Imperfecțiuni are la bază un complex de 3 componente (acid oleanolic, acid NDGA și gel osmotic) care au rolul de a reduce imperfecțiunile de la nivelul pielii. Combinația de acid oleanolic, acid nordihydroguaiaretic (NDGA) și gel osmotic: reglează funcționarea glandelor sebacee, echilibrează procesul de keratinizare și are efect anti-iritant.

Modalitate de utilizare a produselor Acneminum:

Acneminum 30 comprimate, supliment alimentar

Modalitate de utilizare la adulti si copii peste 12 ani: 1 comprimat/zi.

Acneminum Specialist Anti-Imperfectiuni, dermatocosmetice

Se recomandă adulților și copiilor peste 12 ani.

In cazul copiilor sub 12 ani recomandăm consultarea cu medicul dermatolog.

Serul Anti-Acnee cu corector nu se recomandă femeilor însărcinate.

Înainte de utilizare vă recomandăm să citiți cu atenție lista ingredientelor pentru a verifica dacă este vreunul la care aveți alergie/ hipersensibilitate cunoscută, situație în care nu este recomandabil să utilizați produsul respectiv.