Slider

Acționează la interior

SE VEDE LA EXTERIOR

Pielea acneică la adolescenți

Pielea acneică

Ai un ten acneic? Nu ești singurul adolescent care se confruntă cu această problemă.

Acneea este o problemă cu care se confruntă mulți adolescenți. Pielea acneică se caracterizează prin dereglarea funcționării glandelor sebacee. Acesta este motivul producției excesive de sebum. Mai ales în perioada pubertății, sub influența modificărilor hormonale, glandele sebacee au o activitate crescută. Excesul de sebum combinat cu existența unor impurități locale duce la astuparea porilor și la apariția unor modificări cutanate diferite, mergând până la apariția de leziuni dureroase. Astfel de modificări apar cel mai adesea pe față, spate sau decolteu.

Acneea și tenul mixt/gras

Pielea cu tendință de îngrășare este adesea confundată cu pielea acneică. Deși au o caracteristică comună, tenul mixt/gras nu este întotdeauna și acneic. În ambele cazuri, se produce exces de sebum, care determină strălucirea pielii în unele locuri, în special în „zona T”. Adolescenții cu pielea grasă prezintă uneori acnee sau puncte negre.

Îngrijirea pielii acneice

Igiena este foarte importantă în îngrijirea pielii acneice.

Este recomandat să nu atingeți fața cu mâinile murdare: contactul poate cauza apariția unor inflamații sau iritații. Spălați-vă mâinile înainte de a pune mâna pe față, pentru a reduce riscul apariției acneei și/sau punctelor negre pe piele. De asemenea, este foarte important să utilizați prosoape curate și să aveți un prosop separat pentru față. Nu atingeți, nu zgâriați și nu stoarceți coșurile.

Suplimentul alimentar Acneminum ajută la menținerea sănătății pielii acționând din interiorul organismului, locul de unde se dezvoltă acneea.

ACNEMINUM supliment alimentar pentru
persoane cu pielea acneică

Acneminum

Ingredientele suplimentului alimentar Acneminum:

ajută la menținerea sănătății pielii și a aspectului normal al acesteia, acționând din interior, prin extractul de Trei-Frați-Pătați, vitaminele B3 și B6.

sprijină detoxifierea corpului prin extractul de păpădie.

susține protecția organismului împotriva radicalilor liberi prin extractul din frunze de ceai verde și zinc.

De ce să alegi Acneminum?

Știm că aspectul tenului contează și că problemele pielii pot afecta stilul de viață.

Din nefericire, tenul predispus la acnee reprezintă adesea cauza complexelor și a lipsei de încredere în sine. Încercările de a-l acoperi cu machiaj reprezintă doar o soluție temporară, în timp ce exfolierea excesivă a tenului cu produse cosmetice poate duce la uscarea și iritarea acestuia.

Ingredientele suplimentului alimentar Acneminum susțin acțiunea de:

curățare

începe cu primul pas prin îndepărtarea toxinelor ¹

protecție

după curățare, este timpul să vă protejați tenul – ingredientele Acneminum susțin pielea sănătoasă ²

antioxidare

curățare și protecție complementară – componentele Acneminum sprijină protecția organismului împotriva radicalilor liberi ³

1 extract de rădăcină de păpădie
2 extract de trei-frați-pătați
3 extract de frunze de ceai verde

Cheia unui aspect frumos al tenului este îngrijirea corectă a pielii și curățarea corectă a acesteia.

Cu toate acestea, curățarea tenului predispus la acnee nu este completă fără a acționa din interior și, prin urmare, fără un aport nutrițional corespunzător, asigurat inclusiv cu ajutorul suplimentelor nutriționale*. Pentru a avea un ten radiant și sănătos, este important să îl îngrijiți și din interior.

Ingredientele suplimentului alimentar Acneminum au proprietăți antioxidante (zinc, extract de frunze de ceai verde), de curățare (extract de rădăcină de păpădie) și de protecție (extract de frunze de ceai verde), care vă ajută să vă mențineți tenul sănătos.

* Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Ingredientele Acneminum

Extract din Trei-Frați-Pătați

Conține compuși carotenoizi (provitamina A) și flavonoizi, inclusiv rutina. Are un efect pozitiv asupra imperfecțiunilor pielii, îmbunătățește sănătatea pielii uscate. Influențează din interior aspectul sănătos al tenului.

Extract de Ceai Verde

Are proprietăți antioxidante, datorită cărora protejează organismul împotriva radicalilor liberi.

Vitamina B3

Susține metabolismul grăsimilor și reglează nivelul acestora (colesterol, trigliceride), având acțiune seboreglatoare. Protejează pielea împotriva deshidratării.

Extract de Păpădie

Susține protecția organismului împotriva radicalilor liberi. În plus, are și efecte de curățare. Ajută la eliminarea toxinelor și susține detoxifierea naturală a organismului.

Zinc

Ajută la menținerea metabolismului normal al carbohidraților, sintezei ADN-ului și a proteinelor și contribuie la menținerea metabolismului normal al acizilor grași. Zincul ajută la menținerea pielii sănătoase, protejând celulele de stresul oxidativ. Totodată, participă la procesul diviziunii celulelor, susținând regenerarea și vindecarea pielii și reducând riscul apariției cicatricelor inestetice.

Vitamina B6

Reduce secreția de sebum. Ajută la reglarea activității hormonale. Scade sensibilitatea pielii la testosteron. Susține regenerarea pielii.

Mod de utilizare

1 comprimat pe zi

Nu depășiți administrarea zilnică recomandată.

Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut pentru o dietă variată. O dietă variată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest supliment nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării.

Întrebări

De unde pot cumpăra suplimentul alimentar ACNEMINUM?

Acneminum este disponibil în farmacii.

Mi se adresează și mie ACNEMINUM?

Acneminum este recomandat persoanelor cu ten acneic.

Câte comprimate de ACNEMINUM sunt într-o cutie?

Într-o cutie de Acneminum sunt 30 de comprimate.

Cât de des trebuie să iau ACNEMINUM?

Luați 1 comprimat pe zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite drept substituent al unui regim alimentar variat. Un regim alimentar variat și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.

Regimul alimentar afectează tenul acneic?

Nu există studii care să indice că un anumit aliment afectează tenul acneic. Cu toate acestea, se consideră că persoanele cu un astfel de ten trebuie să evite dulciurile, grăsimile, alimentele condimentate și alcoolul. Cu toate acestea, efectul lor asupra problemelor pielii reprezintă un aspect individual și poate varia în funcție de persoană. Din acest motiv, se recomandă să observați reacția pielii și, în funcție de rezultate, să evitați produsele care vă afectează tenul.

Se pot folosi simultan ACNEMINUM și alte produse de îngrijire a tenului?

Ingredientele Acneminum funcționează din interior, iar produsele de îngrijire a tenului acționează din exterior – nu există contraindicații privind utilizarea lor simultană.

Ce efect are igiena asupra tenului acneic?

Igiena adecvată este necesară, dar nu se poate spune că tenul acneic este o consecință a absenței acesteia. Cu toate acestea, rețineți faptul că doar curățarea și îngrijirea tenului din exterior nu este suficientă.