Campanie Acneminum #stopskinbullying

În prezent, adolescenții acordă o atenție deosebită filtrelor și aspectului exterior, influențați de tendințele superficiale promovate pe rețelele de socializare care tind să trateze imperfecțiunile ca pe probleme și să scadă stima de sine.

Adolescenții demotivați obisnuiesc să se neglijeze în interior și la exterior și să dezvolte anxietate și depresie în jurul problemei legate de tenul cu imperfecțiuni.

Rdicarea moralului îi poate ajuta să ducă o viață mai bună si să aleagă modalitati de îngrijire pentru tenul lor în vederea obținerii unui aspect mai sănătos, reflectând astfel energia bună din interiorul lor.

Conceptul campaniei

Un concept despre solidaritate cu privire la persoanele care au piele cu imperfecțiuni și la toate agresiunile din jurul lor legate de acest subiect. Campania este susținută de influnceri cunoscuți pe rețelele de socializare și în spațiul media, care vorbesc despre problemele lor legate de tenul cu imperfecțiuni, cum s-au confruntat ei cu această situație și cum au mers mai departe.  

GOOD SKIN ONLY, GOOD VIBES ONLY

Ceea ce este în interior contează și afectează ceea ce este la exterior.

Pentru a avea un exterior sănătos trebuie să acționăm din interiorul nostru!

Acneminum te ajută să faci acest lucru, luptând cu imperfecțiunile pielii.

Mai multă sănătate, mai puțină demotivare.

Dacă tu te simți bine și pielea cu imperfecțiuni, ajutată de Acneminum, se va simți bine.

O piele cu vibrații bune este o piele mai sănătoasă!

GOOD SKIN, GOOD VIBES

Campanie cu influnceri desfășurată în perioada martie – aprilie si septembrie – octombrie 2021 pe rețelele de socializare Tiktok, Instagram și You Tube.

Intră și pe pagina de Instagram  Acneminum  pentru mai multe detalii.