Slider

Acneminum

Specialist Anti-Imperfecțiuni

Gel exfoliant
pentru față 125 ml

Curăță, detoxifiază și îmbunătățește textura pielii. Reduce eficient imperfecțiunile. Microparticulele exfoliante netezesc suprafața pielii.

Beneficii

Curăță eficient pielea

Formula delicată de gel îndepărtează în mod eficient impuritățile, în timp ce microparticulele exfoliante îndepărtează celulele epidermice moarte și curăță porii pielii. Gelul nu conține săpun.

Reduce eficient imperfecțiunile

Gelul exfoliant echilibrează secreția de sebum, micșorează porii dilatați, reduce atât sebumul de la nivelul pielii cât și imperfecțiunile existente (puncte negre).

Asigură un efect exfoliant delicat

Gelul conține microparticule naturale din coajă de migdale dulci, care exfoliază delicat pielea, netezind imperfecțiunile pielii.

Asigură îngrijirea și regenerarea completă a pielii

Gelul conține extract de mesteacăn alb care are efecte detoxifiante și suc de frunze de aloe vera care regenerează complet pielea, calmează iritațiile și roșeața și ajută la reducerea pigmentării și a urmelor post-acneice.

Avantaje

are un miros delicat și plăcut

are microparticule exfoliante

nu lasă un film uleios

se clătește ușor

este hipoalergenic

nu conține săpun

nu conține alcool

Indicații:

Destinat îngrijirii zilnice a tenului.

Potrivit pentru orice tip de piele, recomandat în special pentru pielea mixtă sau grasă, predispusă la imperfecțiuni (puncte albe, puncte negre, urme post-acnee, pori dilatati și seboree excesivă).

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de gel pe fața umezită, prin mișcări circulare, evitând zona ochilor; apoi clătiți abundent.

Dacă produsul intră în ochi, clătiți bine cu apă.